Optakt: Granada - Real Madrid, LaLiga, 36. spillerunde

HazardGranada

Real Madrid er et enkelt point foran Barcelona, inden de i aften skal forsøge at indtage Los Cármenes i det sydlige Spanien, hvor Granada venter. Barcelona har dog spillet 36 kampe, mens Real Madrid endnu er på 35.

I fredags spillede Real Madrid en af coronatidens mere dominerende kampe, trods startvanskeligheder, mod Alavés, som viste sig at være sagesløse over for Real Madrid. De kom til lidt flere chancer end vi efterhånden er blevet vant til, men det kan skyldes et nyt forsvar. I aften har Real Madrid formentlig den gamle garde tilbage i ilden, efter Sergio Ramos og Dani Carvajal har fået deres planlagte karantæner overstået.

Og det kan det blive brug for, fordi Granada kommer fra tre positive resultater, senest en sejr på 2-3 over Real Sociedad, som tilsyneladende har valgt at holde fast i at holde sommerferie i juli, som de oprindeligt havde planlagt. De kommer dog også fra en uafgjort (2-2) mod kaos-ramte Valencia samt en sejr på 0-2 over Alavés, som Real Madrid senere hen kopierede.

Granada er et af de hold der stadig har rigeligt at spille for i sæsonen - de ligger på en øjeblikkelig 10. plads i LaLiga med 50 point for 35 kampe, kun ét point efter Athletic på 7. pladsen, som giver mulighed for kvalifikation til Europa League. En sejr til Granada kan altså bringe dem op på 7. pladsen, hvis Real Sociedad ikke samtidig formår at slå Villarreal, hvilket må siges at være tvivlsomt.

Real Madrid har det traditionelt fint i kampene mod Granada. Siden andaluserne rykkede op i LaLiga forud for 2011/12-sæsonen er det blevet til 12 sejre og et nederlag i 13 opgør med en samlet målscore på 42-7. Det største højdepunkt kom i april 2015, hvor Real Madrid gennemsmadrede et fuldstændig forsvarsløst Granada-mandskab med 9-1. Tidligere på sæsonen vandt man 4-2 i en kamp der vil blive husket som den foreløbigt eneste LaLiga-kamp med Eden Hazard som målscorer. Det var i øvrigt også kampen, hvor James Rodríguez højst sandsynligt scorede sit sidste mål for Real Madrid.

I aftenens kamp gælder det i særdeleshed om ikke at komme bagud, for det kan være svært at udføre et remontada, som Real Madrid ellers er berømt for. I Diego Martinez’ tid som Granada-træner har holdet prøvet at komme foran med 1-0 41 gange, og det er endnu aldrig lykkes et modstanderhold at vende kampen til sejr. Dags dato står statistikken på 33-8-0.

Hos Granada er der mulighed for et gensyn med en gammel kending, nemlig Roberto Soldado, som i disse dage slår sine folder i Andalusien. På trods af sin position som forreste angriber hos Granada er der dog større chance for, at han får et gult kort end der er for en scoring. Det er nemlig blevet til 14 gule kort for Soldado i denne LaLiga-sæson, hvilket aktuelt kun er overgået af Getafes Damián Suárez med 15. Det er ligeledes en tangering for flest gule kort til en angriber i en LaLiga-sæson i dette århundrede, og mon ikke han gerne vil have den rekord helt for sig selv. Han har dog formået at score i tre af de seneste fire kampe, og det er faktisk blevet til fire af sæsonens seks mål efter coronapausen. Også Jesús Vallejo spiller i denne sæson for Granada, men han måtte udgå fra kampen mod Real Sociedad med en skade og er ikke med i truppen til denne kamp.

Sergio Ramos og Dani Carvajal er tilbage i Real Madrid-truppen, mens Nacho, Jovic, Mariano og Marcelo ikke er blevet klar til kampen. Det vil formentlig sende både Lucas Vázquez og Eder Militão tilbage på bænken, mens Ramos og Carvajal naturligvis må snøre støvlerne.

Rodrygo spillede en flot kamp i fredags, men ingen af de to store Madrid-aviser, MARCA og AS, har ham i startopstillingen til kampen i aften. De har til gengæld begge to Vinícius Jr., men er så uenige om hvorvidt Real Madrid stiller op i en 4-4-2 med Vinícius og Benzema på toppen og Fede Valverde på midtbanen, eller en 4-3-3 med Asensio og Vinícius på kanterne og Benzema i midten. Der lader til at være enighed om at Casemiro, Kroos og Modric vil starte inde.

Der venter Real Madrid 27 grader i Granada i aften, når holdet skal forsøge at spille sig snublende nært klubbens 34. spanske mesterskab. Kampen bliver sat i gang kl. 22:00 og kan ses på TV2 Sport X.

Efter kampen vil Oscar og Christian befinde sig i studiet for at optage podcast, som kan høres lige dér hvor du plejer at lytte til podcasts.

Real Madrids forventede hold: Courtois, Carvajal, Varane, Ramos, Mendy, Valverde, Casemiro, Kroos, Modric, Benzema, Vinícius.

Log-på for at kommentere


Kasillas's profilbillede
Kasillas svaret på emne: #1 3 uger 3 dage siden
Vi spiller 2 kampe om ugen og med tanke på at vi igen skal spille om 3 dage er det måske bevidst, at man ikke spilder kræfter på "flot spil". Men ellers ja. På en fuld Bernabeu forventes der mere.

Bemærk at vi kan blive mester på selveste Estadio Di Stefano. I tilfældet af at La Liga vindes, så vil fremtidige ungdomsspillere vide at banen er unikt historisk; jeg tror ikke at den historieskabende dynamik kan undervurderes i tilfældet af at mesterskabet vindes der, og med tanke på at et mesterhold har spillet der, vil der ligesom være en unikt aura. Jeg kan ikke tro det.

De sidste 10 år har vi skreget på at vi "kun" har vundet 2 la liga'er og at Barca sad enerådigt på det, men med den tredje La liga luner det, SPECIELT taget i betragtning af vores historiske 4x CL. Barcelona sad nærmest på det hele, men jeg føler at vi ligesom har knækket deres glans selv i deres bedste periode med vores unikt CL-titler. Selv ikke en gang Liverpool kunne gentage succesen.

Jeg er ærkestolt af at være madridista.
elle44's profilbillede
elle44 svaret på emne: #2 3 uger 3 dage siden

madrid2000 skrev: Det er godt bedstefar Modric er kommet så stærkt tilbage efter Corona pausen for Velverde har været ringe.

Bortset fra de første 30 minutter, så spiller vi igen endnu en defensiv og noget kedelig kamp.

Mesterskabet er mega vigtig, men jeg vil ikke kunne holde ud, hvis dette her var det fremtidig normale RM. Der skal også leveres på underholdningen. Jeg er med på, at vi kan spille taktisk og defensivt mod store hold i CL, men de mindre hold burde vi kunne kværne med flere mål, og spille offensivt flot fodbold.


Man må jo arbejde med de redskaber man har, denne sæson har vist at det er vores defensiv vi skal satse på med de nuværende spillere i truppen. Der er trods alt to trænere før Zidane der har forsøgt sig med et offensivt udtryk og Zidane selv har da også prøvet. De giver bare ikke nok mål i forhold til hvor ustabil vores defensiv bliver. Jeg regner med sat næste sæson bliver nogenlunde det samme mens man i 2021 begynder at se noget fint offensivt spil igen. Vildt at vi står til at vinde et mesterskab, det lå ikke i kortene.
madrid2000's profilbillede
madrid2000 svaret på emne: #3 3 uger 3 dage siden
Det er godt bedstefar Modric er kommet så stærkt tilbage efter Corona pausen for Velverde har været ringe.

Bortset fra de første 30 minutter, så spiller vi igen endnu en defensiv og noget kedelig kamp.

Mesterskabet er mega vigtig, men jeg vil ikke kunne holde ud, hvis dette her var det fremtidig normale RM. Der skal også leveres på underholdningen. Jeg er med på, at vi kan spille taktisk og defensivt mod store hold i CL, men de mindre hold burde vi kunne kværne med flere mål, og spille offensivt flot fodbold.
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #4 3 uger 3 dage siden

Fondo_Sur skrev:

Sahinovic skrev:

Ramos4 skrev:

DeLaRed skrev: Varane???


Varane?

Varane?


Carvajal? Mendy havde løbet den op, men det er også Mendy.


Det var Casemiro og alene hans skyld. Det var jo uendelig dårligt lavet. Det var disse fejl har var en mester i lave i hans tidligere år.
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #5 3 uger 3 dage siden

mohbar skrev: Gummiben.es


Det er fair nok med lidt gummiben i en så afgørende kamp. Holdet bestod dog testen! Det handlede udelukkende om de tre point. Granada er desuden et godt hold, og de underpræsterede nok også i første halvleg.

Så fedt!
Fondo_Sur's profilbillede
Fondo_Sur svaret på emne: #6 3 uger 3 dage siden

Sahinovic skrev:

Ramos4 skrev:

DeLaRed skrev: Varane???


Varane?

Varane?


Carvajal? Mendy havde løbet den op, men det er også Mendy.
nono's profilbillede
nono svaret på emne: #7 3 uger 3 dage siden
Mine nerver, og ikke mindst det dårlige spil overvandt mig iaften og jeg var nødt til at “se” de sidste 10 minutter på Livescore.

Vildt så lidt kontrol de havde over begivenhederne. Vanvittigt heldigt at vi slipper fra sen her kamp med 3 point.
DeLaRed svaret på emne: #8 3 uger 3 dage siden

Ramos4 skrev: Jeg har kun set 2. halvleg, men det har ikke fået mig til at sluge nogen kameler må jeg indrømme.


Det er nat og dag, første halvej var under fuld kontrol!
mohbar svaret på emne: #9 3 uger 3 dage siden
Gummiben.es
henrikcomn svaret på emne: #10 3 uger 3 dage siden
Hold kæft holdet sejler i 2. Halvleg
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #11 3 uger 3 dage siden
Jeg har kun set 2. halvleg, men det har ikke fået mig til at sluge nogen kameler må jeg indrømme.
DeLaRed svaret på emne: #12 3 uger 3 dage siden
Fejl 40 på Madridista.dk?
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #13 3 uger 3 dage siden
Ville være fint hvis vi fik en scoring hurtigst muligt, Ramos er stille og roligt ved at miste hovedet igen.
mohbar svaret på emne: #14 3 uger 3 dage siden
Kom nu ind med Vinicius så vi kan få to raketter på venstre
madrid2000's profilbillede
madrid2000 svaret på emne: #15 3 uger 3 dage siden
Vi spiller alt for defensivt. Ofte kommer Benzema eller Carvajal i en god position oppe foran, men der er ingen i boksen. Når vi er foran 0-2, så skal vi have gode kontraspillere, men de sidder alle sammen på bænken.

Ud med Isco, Velverde og ind med Vinicious, Asensio, Rodrygo, Hazard etc. der er masser at vælge imellem.
Sahinovic's profilbillede
Sahinovic svaret på emne: #16 3 uger 3 dage siden

Ramos4 skrev:

DeLaRed skrev: Varane???


Varane?

Varane?
DeLaRed svaret på emne: #17 3 uger 3 dage siden

Ramos4 skrev:

DeLaRed skrev: Varane???


Varane?


Nu har jeg ikke set det i langsom, men afleveringen til Casemiro i første omgang var det den bedste beslutning af Franskmanden?
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #18 3 uger 3 dage siden

DeLaRed skrev: Varane???


Varane?
DeLaRed svaret på emne: #19 3 uger 3 dage siden
Varane???
Kiwes's profilbillede
Kiwes svaret på emne: #20 3 uger 3 dage siden
Typisk den gamle Casemiro
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #21 3 uger 3 dage siden
Hvad laver manden?
Ramos4's profilbillede
Ramos4 svaret på emne: #22 3 uger 3 dage siden

Mln25 skrev: Der er vidst nogle negative brugere herinde der må sluge et par kameler! Gode 15 min.


1) Ingen herinde *ønsker* vel at vi spiller dårligt.

2) Du siger det selv - det er 15 minutter.

3) Dejligt :)
Dios's profilbillede
Dios svaret på emne: #23 3 uger 3 dage siden
Nogle trænere har det bare i sig. Zidane har det, og er der 2 spillere som alle havde dømt ude, så var det Modric og Kroos. Netop de 2 er indbegrebet af denne sæson. Jeg er ikke decideret fan af Zidane's form for fodbold, men det her er simpelthen verdensklasse.
Glem nu jeres had om Isco, fart, gamle garde etc. Det bliver for trivielt, og der bliver jo stille kort tid efter.
DeLaRed svaret på emne: #24 3 uger 3 dage siden

Steen skrev: Sikke et niveau Modric er vendt tilbage til. Han har vel næsten været en af de bedste midtbanespillere i verden, efter corona-pausen.

Og ja, så må man jo bare tage hatten af for Zidane. Det er fuldstændig vanvittigt, at han har formået at hente liga-trofæet hjem til Madrid med denne trup. Hvis man ser bort fra Mendy, så er det jo den helt samme trup fra sidste sæson, som han har skruet sammen til at skabe den bedste defensiv i europas top-5 ligaer (Hazard og Jovic har ikke spillet meget og ej heller bidraget med særlig meget).


Helt enig, reelt set har ZZ klaret dette med en trup paa omkring 18-19 spillere, for resten har haft meget lidt eller ingen positiv effekt paa vores resultater (Areola, Bale, James, Vasquez, Odriozola, Mariano, Jovic etc.)

Og hvis vi kigger paa Modric's betydning for vores season, saa har han (hvis man taeller 3. sidste fod paa opspil til maal med) vaeret involveret i 21 af vores maal iaar (saa vidt jeg husker), for en spiller paa 34 aar, maa man IMO sige er mere end godkendt!
henrikcomn svaret på emne: #25 3 uger 3 dage siden
Zidane knows best.

Ser dog gerne noget mere fart i 2. Halvleg. Valverde er stadig en skygge af sig selv, og Isco, trods en fin hælaflevering, må også gerne tages ud.

BEMÆRK! Vi bruger cookies.

Ved at benytte hjemmesiden accepterer du, at der gemmes cookies på din computer. Læs mere

Jeg er indforstået

Hvorfor informerer vi om cookies?

Alle danske hjemmesider skal informere om cookies, der afsættes på brugerens udstyr. Informationen skal være i overensstemmelse med ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af og adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”.

Vi benytter cookies til:

  • Optimering af teknisk funktionalitet
  • Integration til facebook.com
  • Integration til vores annoncører, herunder Google AdSense

Ønsker du ikke at tillade cookies, kan du finde en vejledning her til at slette/slå dem fra i din browser. Vælger du at slette cookies, vil en del funktioner på madridista.dk ikke fungere hensigtsmæssigt for dig. Fx vil det ikke være muligt at logge på debatforum.